Palvelut

Tarjoamme myös rajoitetusti hevosten täyshoitopalveluja. 750€ kuukausimaksuun (sis ALV 24%) kuuluu perusrehut (heinä, kaura ja kivennäinen), karsinan siivous, tarhaus sekä maneesin käyttöoikeus ratsastuskoulun toiminta-aikojen ulkopuolella. Alle kuukauden mittaiset täyshoitojaksot laskutetaan kunkin viikon lopussa vuorokausiveloituksella (40€/vuorokausi). Täyshoitoon on mahdollista yhdistää myös ratsutus- ja hierontapalveluita.

Ratsutuskerta 35€
Hieronta 35€
Maneesin käyttömaksu 1kk jaksoissa (ulkopuoliset ratsukot) 60€
Maneesin käyttömaksu kertamaksuna kultakin alkavalta tunnilta (ulkopuoliset ratsukot) 10€
Maneesin käyttömaksu ulkopuolisille valmentajille kultakin alkavalta tunnilta 10€

Arkipäivisin maneesi on tallimme ulkopuolisten ratsukoiden käytettävissä maannataista perjantaihin klo 17 saakka sekä viikonloppuisin klo 9-20, poislukien ratsastuskoulun varaama aika. Maneesin varaustilannetta voi seurata varauskalenterista.

Maneesin käyttömaksu ulkopuolisille ratsukoille

Maneesin käyttömaksun voi suorittaa käyntikertakohtaisena maksuna (10€ jokaiselta alkavalta tunnilta) tai kausimaksuna (150€/3kk kausi). Kertamaksut maksetaan käteisellä, ja kausimaksut laskutetaan. Kausimaksu koskee joko yhtä hevosta enintään kolmen eri ratsastajan kanssa, tai yhtä ratsastajaa enintään kolmen eri hevosen kanssa. Tiedustelut ja laskutilaukset tekstiviestillä tuntipuhelimeen tai ratsastuskoulun sähköpostiosoitteeseen. Laskua tilattaessa ilmoitetaan hevosten ja ratsastajien nimet sekä laskutuskauden alkupäivämäärä. Ulkopuolisten ratsukkojen on mahdollista käyttää maneesia myös valmentautumiseen, jolloin valmentajan on suoritettava maneesin käyttömaksu ulkopuolisille valmentajille (10€ jokaiselta alkavalta tunnilta, ei ratsukkokohtainen).

Maneesin käyttömaksu ulkopuolisille valmentajille

Maneesin käyttömaksu kohdistuu tallin tiloissa harjoitettavaan ulkopuolisten valmentajien tai tallin asiakkaiden suorittamaan yritysmäiseen opetus-, valmennus- tai muuhun vastaavaan toimintaan. Maksu ei ole ratsukkokohtainen. Talli voi myös neuvotella yhteistyösopimuksen suoraan valmentajan kanssa siten, että järjestetään yleisesti avoin tilaisuus.

Ratsutuspaketti

Ratsutuspaketin hinta ja sisältö neuvotellaan tapauskohtaisesti. Se voi tarvittaessa sisältää täysihoidon tallissamme sekä hevosesta ja sen varusteista huolehtimisen kokonaisvaltaisesti ammattitaitoisen tiimin toimesta. Ratsutussopimukseen kuuluu hevosen ratsukoulutus, koulutustason nostaminen, tai ratsastettavuuden parantaminen. Yritys tarjoaa ratsutuspalveluja kaikille hevosille sekä poneille (myös pienet ponit) rotuun, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Erikoisosaamistamme on nuorten hevosten sisäänratsastus. Kilpailutamme myös vanhempia hevosia sekä este- että kouluratsastuksessa. Tällöin kilpailu- ja matkakulut lisätään hintaan. Ratsuttajilla on paljon kokemusta myös ”ongelmahevosista” ja yritys tarjoaa ratsutusapua kaikenlaisissa ongelmatilanteissa.