Ohjeita ratsastustunnille tulijalle

  1. Ratsastustunnit varataan sähköpostitse osoitteesta ratsastuskoulu@ouluequitation.fi tai puhelimitse numerosta 050-347 3498. Tuntipuhelin on toimistossa, ja mikäli emme ehdi vastaamaan, lähetä tekstiviesti tai whatsapp-viesti.
  2. Vakiotunnit laskutetaan jaksoittain. Irtotunnit maksetaan ennen tuntia. Käteisellä maksettavat tunnit maksetaan paikalla olevalle henkilökunnalle. Ilmoitustaululta löytyy tiedot mobiilipankkisiirtoa varten sekä MobilePay-maksuohjeet. Mobiilimaksuista on esitetävä kuitti henkilökunnalle. Meillä käy myös Smartum-seteli, Smartum Saldo -verkkomaksu sekä ePassi. Korttimaksu ei ole käytössä.
  3. Ratsastajat varustavat hevosensa itse. Saavu paikalle viimeistään puoli tuntia ennen tunnin alkua, jotta ehdit varustaa ratsusi. Tarvittaessa voit kysyä apua ja neuvoja henkilökunnalta.
  4. Ratsastustunnille pukeudutaan asianmukaisesti: turvakypärä, kannalliset jalkineet ja kiristämättömät housut. Turvallisuussyistä ratsastusasuun eivät kuulu huput tai huivit. Tallillamme ei ole lainattavia kypäriä.
  5. Mikäli et pääse varaamallesi tunnille, ilmoitathan siitä viimeistään edellisenä päivänä. Kaikki peruutukset tekstiviestillä tuntipuhelimeen tai sähköpostilla. Vakiotunnit voi perua varausjärjestelmän kautta.  Peruuttamattomat ja myöhässä peruutetut tunnit laskutamme normaalisti.
  6. Ajoissa peruutetut tunnit voit ratsastaa laskutuskauden aikana muissa vastaavissa tuntiryhmissä, kun niissä on tilaa. Voit toivoa rästituntiaikaa peruutusviestissä tai varata rästitunnin itse varausjärjestelmästä.
  7. Vakiotuntilaisiltamme edellytämme ratsastusseuran jäsenyyttä tai Green Cardia.